sobota 31. ledna 2015

Recenze: Essence quattro 14 magenta

Jako moji první recenzi jsem si zvolila oční stíny od Essence, které jsem si pořídila nedávno. Essence je značka která netestuje své finální produkty, ani jednotlivé složky na zvířatech.

Stíny jsem pořídila v drogerii Rossmann. Už déle jsem pokukovala po nějakých takových to fialových stínech co se mi budou skvěle doplňovat a vytvořím s nimi krásné přechody. Když jsem v Rossmannu uviděla, že jsou zrovna tyhle v akci, neváhala jsem a zakoupila je. Vyšli mě na pouhých 39kč.

Barvičky v krabičce vypadají nádherně. Krabička je pevná a stíny jsou perfektně odděleny a i odstupňovány podle potřeby - hlavní purpurový stín je největší.
Pigmentace jak už to u Essence bývá je u dvou stínů výborná, u jednoho obstojná a u posledního je to katastrofa.
Problém je ten, že nejmenší pigmentaci má právě stín co je v paletce jako hlavní, tedy ten purpurový. Na ruku jsem ho nanášela štetečkem několikrát a stejně není pořádně výrazný. Pokud bych ho nanesla stejně, jako dva nejsvětlejší stíny jen jednou, nebyl by vůbec vidět.
U tmavě fialové mi ta nižší pigmentace moc nevadí, alespoň to s ní nemůžu přehnat. Mohla by být, ale o něco světlejší, na oku vypadá spíše jako černá. 
Při nanášení štětečkem stíny mírně práší, z bází na oku, ale krásně drží a neopadávají. Mám neproblematická víčka, takže nemohu posoudit jak se budou chovat právě na těch Vašich, ale mě vydrží klidně i 10 hodin, neslévají se a jsou pořád (skoro) stejně nádherné.

Stíny se prodávají v několika barevných variacích, v akci byli jen tyto, ale myslím, že i za plnou cenu stojí..
Balení je podle mého názoru také dostatečně velké a vydrží na opravdu dlouho.

Paletku tedy hodnotím kladně, posloužila čemu měla a doufám, že ještě nějakou dobu sloužit bude. Rozhodně koupě nelituji a myslím, že když ji koupíte v akci určitě chybu neuděláte.
Moc Vám děkuji za přečtení mé první recenze, doufám, že není tak hrozná jak si myslím. Váš názor ať už na tuhle malou paletku od Essence tak na recenzi jako takovou mi můžete nechat v komentářích.

9 komentářů:

  1. Moc pěkné barvy, něco podobného bych taky brala, jen mi bohužel nic od Essence na očích nevydrží. Měla jsem v plánu vyzkoušet effect eyeshadow a oni mi je zrovna ruší... klasika (stejně jako gel nails at home) :-)
    Doporučuji přidat gadget GFC pro jednodušší odběr, případně se přidat na bloglovin. Líbí se mi, že zde máš odkaz na fb a instagram, které jsem si já osobně nebyla schopná za rok a půl existence svého blogu ještě stále založit :-D
    PS: Bacha na I/Y a S/Z :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné odstíny :) Já mám tuto paletku taky akorát odstíny 15 most wanted. Musím použít bázi, protože jinak jsou tyhle odstíny málo pigmentované i dost práší :) Ale zase mám ty barvy ráda, takže paletku používám často
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. krásné <3 moc se mi líbí hlavně ty fialové stíny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty spodní 2 stíny vypadají úžasně, taky jsem tu paletku viděla ve výprodeji a teď lituji, že jsem ji tam blbec nechala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá kombinace barev, líbí se mi hlavně ty spodní dva. Já začnu o víkendu testovat modrou verzi, tak jsem na ně moc zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny čtyři barvy v paletce se mi moc líbí, jsou to krásné odstíny :)

    Nicole

    OdpovědětVymazat
  7. Mám túto paletku v hnedých odtieňoch a milujem ju :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  8. Dominka vzkazuje, že miluje tvůj web a těší se na další fashion poradnu

    OdpovědětVymazat
  9. Tie tiene sú krásne, no mne takéto vôbec nedržia ani s bázou, ja mám viečka nejaké mastné, že sa mi tiene zlievajú, chcem si kúpiť UD podkladovú bázu, či mi to nepomôže :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat