čtvrtek 31. prosince 2015

Ahoj,
po dlouhém romýšlení jsem se rozhodla, že bych chtěla v blogování pokračovat na tomto blogu. Ráda bych psala hlavně o kosmetice. Časem třeba přibudou další zájmy.
Rozhodla jsem se, že to prostě zkusím, skončit mohu vždy. Doufám, že se vám tady bude líbit a pomůžete mi překonat těžké začátky, které obnáší snad každý koníček.
Abych se nějak představila rozhodla jsem se odpovědět na pár otázek. Vybírala jsem je z tagů co jsem našla různě po internetu. 
1. Vzpomínáš na svůj první kosmetický produkt?
Tak to vůbec netuším, předpokládám, že už jako miminko jsem měla nějaké svoje kosmetické produkty (olejíčky, šampónky, zásyp,...). Z dekorativky to pak asi byli různé lesky na rty.

2. Jaké krytí preferuješ u make-upu?
Mám radši lehčí make-upy u kterých často ani nejde poznat, že make-up máte. Přesto, že mám na pleti nějaké nedokonalosti preferuji make-upy se středním až nízkým krytím.

3. Oblíbená značka z drogérie

Mám hodně ráda Essence. Přijde mi, že cenu má posazenou
opravdu tak nízko jak jen to jde a zákazníky neláká na hloupé reklamy s retušovanými modelkami, ale na férové jednání.
Některé jejich výrobky mě samozřejmě neoslnili jako výrobky jiných značek, ale na druhou stranu od jaké značky vám také sedne všechno, že?
Poslední dobou mám taky ráda Alverde, budu asi jedna z mála, ale děsně se mi líbí parfemace produktů. Voní jemně a přirozeně a s pudrovými produkty se pracuje velice dobře. Je to asi nejsnadněji dostupná čistě přírodní veganská dekorativka vůbec, jsem ráda,

že se něco takového v drogerii vůbec vyskytuje.

4. Nosíš umělé řasy?

Chtěla bych je někdy zkusit, ale zatím jsem se k tomu neodvážila a ni nemám nějak extra potřebu odvažovat se. Spíš jsem vážně jen hodně zvědavá jak by to na mě asi vypadalo.

5. Je některý druh kosmetiky bez kterého nevyjdeš z domu?

Tak jestli počítáme na obličeji a ne v kabelce tak je to řasenka a pudr, ale jako základ bych k tomu asi ještě přidala make-up, korektor a tvářenku a nějaký tónovací balzám na rty :).

6. Jaký typ kosmetiky nakupuješ nejčastěji?
Asi různé šampony a masky na vlasy, i když teď je asi nebudu tolik potřebovat, když jsem ostříhaná... :D Pořád jsem nepřišla na šampon, kondicioner a masku, které by mi perfektně sedli.


7. Upřímně, existuje značka, kterou nemůžeš vystát?
Je to Miss Sporty. Všechno co jsem od nich kdy měla a zkoušela byl jeden velký přešla a celá ta jejich fylozofie mi přijde tak nějak obrá
cená proti té mé a pro mě je vedle kvality důležité i vystupování firmy. Když ve mě podvědomě vytvoří špatný dojem, prostě už u ní nenakoupím.

8. Kdybys mohla od teď nakupovat a používat jen jednu značku jaká by to byla?
Alverde. Vyrábí jak spousty pečující kosmetiky tak i dekorativní a jde zcela s mojí fylozofií.

9. Máš ráda multifunkční produkty jako stainy, lip and cheeks, shimmer bricks atd.
Mám pocit, že přesto, že všechny tyto produkty hrají na funkčnost, většinou jsou absolutně nefunkční a něvyužiju je na ani jedno z X udávaných použití.

10. Jsi v nějaké fázi líčení nemotora?
Pro mě jsou noční můra stíny. Hlavně pak blendění a barvy. Snad se časem zlepším.

11. Kolik vlasových produktů použiješ během jednoho dne?

Snažím se vlasy zatěžovat co nejméně, takže žádné laky, gely, vosky, žehlení... Zbývá tedy šampon a kondicionér.

12. Co na make-upu miluješ nejvíce?
Můžu vyjít v klidu ven a nestydět se za to jak vypadám a neděsit se toho, že si o mě lidi budou říkat "Ta je ošklivá".

4 komentáře:

  1. Tak já jsem nemotora při dělání linky a při nanášení stínů :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný článok. Som rada, že som sa o tebe niečo dozvedela

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. To je pěkný Tag, to mi říká abych si ho udělala na blog také, tagů na blogu moc nemám. Jinak s Essence s tebou souhlasím, protože za ty krásné ceny se najde spousta produktů daleko lepších než od jiných značek a Miss Sporty teda taky nemám moc v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  4. krásny článok :) mne naopak miss sporty nevadí, hoci je skôr určený pre mladšie ročníky :) laky od nich zbožňujem, za tú cenu sú skvelé a vydržia mi na nechtoch +-10 dní :)

    OdpovědětVymazat